I`m having problems with the forum

A place where users can inform Admin of bugs or suggestion to improve the MFUK forum
Forum rules
User avatar
bigkeeko
Posts: 188
Joined: Thu Jun 24, 2010 8:40 pm
Name: Barry Scott
Year Of Mustang: 2006
Location: Near the Cistern
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times
Contact:

I`m having problems with the forum

Postby bigkeeko » Thu Jul 02, 2015 8:33 pm

Is it me or does anyone else have to refresh every page? Even when posting. I have to refresh then type, then submit, then refresh again or the whole thing freezes.

I thought initially it might be at my end but I have no problem on any other web page or forum.

Been like this for a while now. Any ideas where I might be going wrong?

User avatar
waylander
Posts: 707
Joined: Mon Sep 16, 2013 7:02 pm
Name: patrick
Year Of Mustang: 2005
Has thanked: 78 times
Been thanked: 82 times

Re: I`m having problems with the forum

Postby waylander » Thu Jul 02, 2015 10:24 pm

nope - just you. Forum (understandably) doesn't like Scots :lol:

User avatar
badhand
Site Admin
Posts: 4760
Joined: Fri Mar 21, 2008 11:58 pm
Name: Nick
Year Of Mustang: 1969
Has thanked: 530 times
Been thanked: 307 times
Contact:

Re: I`m having problems with the forum

Postby badhand » Fri Jul 03, 2015 1:12 am

Try deleting all board cookies. There's a button right down the bottom in the dark bar on the right.

Try that and refresh.

Let me know the outcome....

User avatar
bigkeeko
Posts: 188
Joined: Thu Jun 24, 2010 8:40 pm
Name: Barry Scott
Year Of Mustang: 2006
Location: Near the Cistern
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times
Contact:

Re: I`m having problems with the forum

Postby bigkeeko » Fri Jul 03, 2015 6:01 pm

Ok big boy i`ll give it a whirl ;)

User avatar
bigkeeko
Posts: 188
Joined: Thu Jun 24, 2010 8:40 pm
Name: Barry Scott
Year Of Mustang: 2006
Location: Near the Cistern
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times
Contact:

Re: I`m having problems with the forum

Postby bigkeeko » Sat Jul 04, 2015 1:23 am

Didn`t work. Still needing to refresh every page to see stuff. Pain in the bollocks to be honest. :lol:

User avatar
badhand
Site Admin
Posts: 4760
Joined: Fri Mar 21, 2008 11:58 pm
Name: Nick
Year Of Mustang: 1969
Has thanked: 530 times
Been thanked: 307 times
Contact:

Re: I`m having problems with the forum

Postby badhand » Sat Jul 04, 2015 10:17 am

:?

I'll get a geek on it...

Be Monday now though.

User avatar
bigkeeko
Posts: 188
Joined: Thu Jun 24, 2010 8:40 pm
Name: Barry Scott
Year Of Mustang: 2006
Location: Near the Cistern
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times
Contact:

Re: I`m having problems with the forum

Postby bigkeeko » Sat Jul 04, 2015 4:32 pm

It works good enough though. It`s only the refresh but. Probably my xxxx gaktop


Return to “Forum Feedback & Bug Reporting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron